Titel: Hvem er jeg?
Forfatter: Rikke Topp

Jeg er min historie – mine oplevelser og min læring i livet og min skæbne. Jeg er en sjæl i en fysisk krop, der har en opgave her på jorden i dette liv. En opgave, der indebærer at fortælle min historie om, hvordan min intuition gennem stilheden og fordybelsen har vist mig vejen til min sjæl og til kærligheden. Dette gør jeg med ønsket om, at vi kan mødes i troen på noget større, i troen på kærligheden, og skabe en kærlighedsrevolution, der vil gøre verden til et bedre sted. Et sted, hvor en højtudviklet civilisation lever i lyset og i kærligheden, sådan som beretningerne fortæller, at det engang har været på jorden.

Download bogen her.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Send en e-mail til os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

©2019 House of Insights

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account