PRIVATLIVSPOLITIK

 
Indsamling af persondata
På www.houseofinsights.life indsamler vi oplysninger om brugerne og deres besøg ved brug cookies eller ved, at brugeren selv afgiver oplysningerne via tilmeldingsformular(er) på www.houseofinsights.life

Endvidere indsamles oplysninger tilsendt os via e-mail, oplysninger der deles med os via sociale medier og særligt personfølsomme oplysninger som deles ved individuelle sessioner

Vi registrerer følgende oplysninger

› Navn
› Adresse
› Telefonnummer
› E-mailadresse
› Øvrige personoplysninger, som du selv har givet os via e-mail eller ifm. sessions
› Betalingsoplysninger

Beskrivelser/opgaver som fremsendes på e-mail i forbindelse med kursus/uddannelse/executive program relateret til din situation/udvikling, blive anvendt i forbindelse med aktiviteten. Efter endt program vil oplysnigerne blive destrueret.

Der opsamles personlige data, når tilmelding sker via vores elektroniske bookingsystem på www.houseofinsights.life. Du kan til enhver anmode om at få slettet disse oplysninger. Den indsendte information bruges ikke til markedsføring.

Vi sikrer, at dine personoplysninger kun indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

› Levere aktiviteter, som du er tilmeldt
› Underrette dig om ændringer i aktiviteter
› Besvare eventuelle spørgsmål, kommentarer eller indsigelser du måtte have
› Opbevare personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning
› Forbedre sikkerheden og forhindre misbrug og bedrageri

Opbevaring og beskyttelse
Vi opbevarer de personlige oplysninger, du afgiver i forbindelse med booking, sikkert og fortroligt og i henhold til gældende lovgivning. Oplysningerne opbevarer så længe det er nødvendigt for at vi, kan yde den nødvendige service til dig. Du kan til enhver tid bede os om at slette dine personlige oplysninger.

Rettigheder
Du er velkommen til at kontakte os, såfremt du har du spørgsmål vedrørende hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig og vores behandling af dine personoplysninger. Du har mulighed for at gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven, ligesom du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer vi har er registreret om dig.

Viser det sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens §58, stk. 1.

 

COOKIES
Ved besøg på www.houseofinsights.life lagres der cookies på din computer. En cookie er en tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, mobil eller tilsvarende ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Cookies ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de bruges for, at du nemt kan genfinde de websteder, du har besøgt. Oftest hjælper cookies med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes med det formål at forbedre brugeroplevelsen.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login, og hvordan hjemmesiden benyttes.

Blokering og sletning
Du kan blokere cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før cookies gemmes. Se vejledning her.

Indlejret indhold
Artikler på www.houseofinsights.life kan indeholde indlejret indhold. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Webstederne kan indsamle data om dig, anvende cookies, indlejre ekstra tredjeparts sporing, og overvåge din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt sporing af din interaktion med indlejret indhold, såfremt du har en konto og logget ind på det websted.

Ejer og udgiver
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website. Ændringer træder i kraft straks.

Websitet www.houseofinsights.life ejes af:

House of Insights
Kongevejen 272A
2830 Virum

Tlf.: 70231390
E-mail: [email protected]

Kontakt os

Send en e-mail til os og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sender

©2019 House of Insights

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account